Srpske domaćice nemaju pojma za ovaj recept, a ljudi širom sveta se dave u njemu: Probajte hleb iz tegle
Foto: Carlos Santiago/Eyepix Group/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

NJAM NJAM

Srpske domaćice nemaju pojma za ovaj recept, a ljudi širom sveta se dave u njemu: Probajte hleb iz tegle

U ovsene pahuljice dodati prašak za pecivo i so i promešati

Objavljeno:

Hleb iz tegle ili čaše sa ovsenim pahuljicama je tako inovativan na ovim prostorima, a već za kratko vreme je pridobio brojne poklonike.

Sastojci:

350 gr ovsenih pahuljica,

2 jajeta,

1,5 dl jogurta,

1 kašičica soli,

120 gr zdrobljenih oraha,

1 kesica praška za pecivo,

margarin i

2 tegle ili čaše.

Priprema:

U ovsene pahuljice dodati prašak za pecivo i so i promešati, dodati jaja i jogurt i promešati i na kraju, dodati orahe i promešati i ostaviti da stoji 10 minuta. Margarin omekšati i tegle dobro namazati iznutra. Sipati smesu i ravnati, pokriti folijom i peći 35 minuta na 175 stepeni.

00:29

Konstrakta mesi hleb

(Espreso/Krstarica/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.